arrow_drop_up arrow_drop_down

Hèt Salesboek van 2020 is nu beschikbaar!

#1 Bestselling op managementboek.nl

Wil je meer verkopen?

Word dan een street smart verkoper. In mijn gelijknamige boek leg ik uit hoe belangrijk het is dat je zelfvertrouwen uitstraalt en de taal van de klant spreekt.

Verkopen kun je leren. Daarom is voor iedereen mogelijk om een betere verkoper te worden. Het boek Street Smart Sales helpt je om op een andere manier naar verkopen te kijken. Als je street smart bent, weet je hoe belangrijk het is om je goed voor te bereiden. Je weet ook dat je alert moet zijn en zelfverzekerd over jezelf en wat je doet. Het gaat niet alleen om ervaring, maar zeker ook om de kennis die je nodig hebt over jezelf en gedrag van anderen. Het is belangrijk om te weten hoe mensen naar je kijken. Op deze manier kun je slimmer, sneller en beter reageren op anderen, waardoor je de kans op succes vergroot. Daarnaast is goed dat jij bewust kiest voor je persoonlijke ontwikkeling. Kritisch naar jezelf kijken en leren van je eigen fouten en fouten van anderen, is de sleutel voor jouw sales-succes.

 Fouten maken en groeien
 In de afgelopen twintig jaar heb ik talloze producten en diensten verkocht. Daarnaast heb ik duizenden verkopers getraind en geholpen om hun targets te halen. Naast trainen en coachen heb ik vooral veel geluisterd en onderzoek gedaan naar de verschillen tussen succesvolle en niet succesvolle verkopers. Ik heb verkopers fouten zien maken, ik heb ze zien groeien en ik heb veel successen mogen vieren met de beste verkopers van Nederland. Wat me is opgevallen, is dat in veel salesorganisaties dezelfde fouten worden gemaakt. Dit heb ik gezien bij A-merken en bij kleinere ondernemingen. Maar dat wil niet zeggen dat je zomaar kunt kopiëren wat wél werkt, want elke verkoper is anders. Als verkoper of ondernemer moet je ontdekken welke manier van verkopen bij jou past. Ontdek jouw eigen aanpak. Wat vertel je over je bedrijf, welke vragen stel je, hoe reageer je op bezwaren? En op welke manier vraag je om de order?

 Gewoon de telefoon pakken
 Het grootste probleem van mensen die acquisitie moeten doen, is dat ze niet gewoon de telefoon pakken. Dit heeft alles te maken met voorbereiding en mindset. Je moet weten wie je gaat benaderen. Je moet weten wat je gaat zeggen en weten hoe je kunt reageren op bezwaren. En vooral een duidelijk doel stellen. Je hebt geen keuze: je maakt pas kans op een klant als je met hem in gesprek gaat.
 In het boek Street smart sales leer je welke 8 powerskills je moet ontwikkelen om een topverkoper te worden. Deze sales-skills kun je inzetten op de manier die bij jou past. Per onderdeel geef ik tips en uitleg over de manier hoe je ze kunt toepassen. Met leuke en inspirerende verhalen deel ik mijn eigen ervaringen en ervaringen van andere topverkopers. Het is een praktisch boek dat je in een ruk uitleest en waarbij veel onderwerpen logisch zijn en je denkt: ‘daar moet ik toch eens beter op gaan letten'.

Dit is wat je gaat leren:
 - Hoe ontwikkel je de mindset van een topverkoper?
 - Waarom is personaliseren zo belangrijk en hoe pak je dan aan?
 - Waarom is het stellen van doelen noodzakelijk om gemotiveerd te blijven?
 - Hoe kun je structuur aanbrengen in je werk en je verkoopgesprekken?
 - Hoe kan ik een potentiële klant het beste beïnvloeden?
 - Welke vragen moet ik stellen?
 - Hoe kan ik het beste ‘closen'?
 - Welke verhalen kan ik gebruiken om anderen te overtuigen?
 - Je leert je gemakkelijk vertrouwen creëert bij je prospect.

 Afsluitend vertel ik nog een persoonlijk verhaal over mijn eigen straatwijsheid, hoe ik mezelf heb weten te motiveren.
 Dit boek is geschreven voor ondernemers, startende verkoper en zeker ook voor ervaren verkopers. Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie en manieren om betere verkoopgesprekken te voeren, dan is dit boek zeker een aanrader voor jou. 

Ronald Bogaerds

Het verbeteren van je verkoop resultaten, start bij persoonlijke ontwikkeling. Deze 8 powerskills zijn de sleutels tot jouw sales succes!

Ronald Bogaerds

Over de auteur

Ronald Bogaerds is verkooptrainer, spreker en adviseur. Hij is directeur van  Sales Academy en was eerder commercieel verantwoordelijk voor Improvers, een van de beste salesorganisaties van Nederland. Hij wordt ingehuurd door organisaties als Essent, SDU, Postcodeloterij, Telfort en andere zakelijke dienstverleners om verkopers te leren hun targets te halen.


Als je street smart bent, kun je alles aan iedereen verkopen.  Wil jij ook zo'n topverkoper worden die ijs kan verkopen aan eskimo's? Ontdek dan de kracht van de 8 powerskills.

 

Moderne klanten zijn moeilijk te overtuigen. Ze zijn goed geïnformeerd en niet bang om te onderhandelen. Als jij wilt winnen, dan moet je street smart worden: zelfverzekerd, alert en altijd beter voorbereid dan de ander.

 

Street smart sales zit boordevol verhalen, inspiratie, praktische tips en voorbeelden waarmee je een betere verkoper wordt. Ontdek wat topverkoper Ronald Bogaerds duizenden verkopers heeft geleerd en word ook een street smart topverkoper.

>100

Organisaties geholpen

>8.000

Verkopers opgeleid

#1

Beoordeelde sales trainer

8,4

Gemiddelde beoordeling

De reacties van de eerste lezers:

Ik heb de kans gekregen om dit boek te lezen. en wauw, ik ben onder de indruk. Ik werk zelf nu al 2,5 jaar in de sales, en zoals de meeste wel weten heb je hierin je betere en je mindere dagen. Na het lezen van het boek, ben ik bewuster gaan kijken naar mijn manier van werken, maar ook hoe ik met de mensen in gesprek ga, en heb ik nog de volgende dag verschil gemerkt in resultaat. Niet alleen staan er tips in voor doorgroei en verbetering binnen je sales carrière, maar ook veel dingen die helpen met je persoonlijke ontwikkeling.
Absoluut een aanrader!Lynn Glorie - Sales Captian

Wat een helder verhaal, wat een enthousiasme! Ronald houdt echt van zijn vak en heeft zijn skills tot in de puntjes uitgewerkt. Ik leerde ook waarom ik soms zaken koop, die ik niet van plan was te kopen en waarom sommige verkopers veel beter scoren dan andere. Dit boek is een aanrader voor iedereen die een betere verkoper wil worden of voor mensen die willen begrijpen hoe koop- en verkoopprocessen werkelijk verlopen. Door de vele persoonlijke verhalen leest het als een roman. Het is vlot geschreven en bevat een hoop ezelsbruggetjes om structuur aan te brengen in de eigen verkooptechniek.  
Epco Ongering - Hoofdredacteur Botentekoop

Ik had gewild dat ik dit boek 20 jaar geleden gelezen had. Het had mij veel vallen en opstaan gescheeld. Daarom gun ik iedere verkoper dit boek van harte aan. Het leest als een goed jongensboek, maar dan wel voor en door de jongen die iedere verkoper wilt zijn; een champion in sales. Ik was erg nieuwsgierig naar wat dit boek mij te bieden zou hebben. Mijn praktijkstudie verkopen startte als telefonisch verkoper en als je dat kan…….. Maar toen ik het boek opensloeg heb ik het in één ruk uitgelezen. Het is erg toegankelijk geschreven met veel mooie en herkenbare metaforen om de theorie over te brengen. 

Mark Elschot - Commercieel Manager
Streetsmart Sales leest als een trein. Binnen een paar uur lezen spijker je jouw sales kennis bij en kan je zelf aan de slag! Het boek is zeer toegankelijk geschreven en geeft een helder inzicht in de skills die je nodig hebt voor succesvolle verkoopgesprekken. Ronald geeft praktische tips en sprekende praktijkvoorbeelden waar het enthousiasme vanaf spat. Door het lezen van dit boek voel ik me beter voorbereid op toekomstige sales-gesprekken!


Lotte Gerland de Vries - Ondernemer

Investeer in jezelf en laat je verrassen door dit leerzame boek, vol met inspirerende verhalen!

Nú voor slechts €20 inclusief gratis verzending